100 %

Trots att jag lagt ner väldigt mycket pengar just på hästsaker, så känner jag ändå ett litet sug på att köpa ännu mer. Någon som känner igen sig på sitt häst köps beroende? Och av att sitta och kolla vad alla alla hitta fina prylar på eurohorse, gör ju inte saken bättre kan jag lova.


Men nu lovar jag och svär (nästan helt) på att hålla hårt i plånboken den närmaste tiden. För denna månad går pengarna åt kurs, längtar nu verkligen att komma igång till 100 %


Min skäck

Mamma brukar reta mig att jag valde hunden som jag väljer en häst, var noga med täckningen. Så Bella är enligt henne skäck, så vad tycker ni om min skäck?
Atli kurs

Dagens tur blev även en stor lycka, han tog galoppen direkt och höll den riktigt bra. Trots att de lång rakstäcka var lockande för pass så höll han galoppen. Han har innan vi började med passen haft en väldigt fin och rund galopp, som poängmässigt legat kring 6.0-6.5, så vi hoppas att hitta tillbaka till den, och även förbättra.

Tölten var riktigt trevlig idag, och jag när själv sitter ner på rumpan (förövrigt det svåraste som finns) så bler det enorm skillnad på Örn. Förstår inte att de kan vara så svårt att sitta på rumpan.

Fick ett glädjande besked idag, har nu fixat transport och skjuts till Atli kursen om två veckor. Efterjag fått tacka nej ett flertal gånger, pga olika anledningar så har jag hamnat på reservlistan, men nu ska de bli kurs igen. Och motivationen är på topp, min bäst är bäst och min sadel är underbar att rida i. Kan ju inte bli bättre !!