Glengordon titanium

Måste bara visa vilket ur snyggt schabrak jag köpt, är sååå nöjd. Länge har jag letat efter ett sånt här, nu nu har jag äntligen hittat. Örn & Gáski kommer bli så himla snygga i de. Fast mitt är dressyr.. Gissa om jag längtar tills de dimper ner i brevlådan!


Scabraket är ett Glengordon titanium 2011
Svar på anonyma kommentarer

Lite svårt att svara på kommentarer när skrivaren är anonym?! Så jag svara här, Örn är endast till salu om rätt köpare dyker upp, jag har ingen brådska med att sälja honom, han är kanon fin, blir bara finare och finare. Så genom att jag äger hästen, och räknar med att göra det ett bra tag till, så förtjänar han väl att få en namn skylt han med, det är nästan ett måste, i ett så pass stort stall.

Sen säljer jag han inte till vem som helt, och har inte fått någon intressant köpare än så länge. Han är min ögonsten, och den släpper man inte iväg till vem som helst!


Sen liksom 300 :- för en fin namn skylt är ju inget att sörja över, om min prins skulle hitta ett nytt hem. Men just nu äger jag honom, och kommer att fortsätta köpa saker åt honom. Bara för att man har honom till salu, så behöver han ju ändå lite saker, och en namn skylt är något jag länge sökt, och har nu äntligen hittat en fin. Gáski har sen tidigare en riktigt fin en.Spännade

Ska bli spännande att höra vad alla stohäst ryttare har att säga om mina små raggsockor, lär nog få höra att en vuxen kan ju inte skutta runt på en ponny! haha... Eller så kanske vi blir accepterade?! Who knows.. Nåväl det återstår att se nästa vecka.


Jag har planerat att börja ta dressyr lektioner med Örn som lite extra träning, kan vara nyttigt att få lite ny inspiration från den "andra" häst värden och inte bara stirra sig blind på islandsridning. Kommer självkart att fortsätta rida för tränare. Örn har ju så starka grundgångarter, så dressyr lektioner kommer nog inte vara några som helst problem. Ska bli kul, och hoppas att jag får en massa tips hur jag kan jobba med min sits..Föresten har jag beställt en jätte fin namnskylt åt Örn, den får ni se så fort den dimper ner i brevlådan..