När vänder oturen...

Inte får man  gå utan problem, de är då ett som är säkert. Örn klappar mycket med tänderna, han är uppkollad i munnen av en mycket duktig och special utbildad veterinär, han har även ett special utpassat bett som passar hans mun.

Men ändå så lyckas han på insidan av läpparna att bita sig, inga stora sår men ändå så att han blir lite röd. Har mejlat min veterinär och ska höra vad hon tror att vi ska hitta på. Har testa utan nosgrimma, remmont, engelsk och achen, men han beter sig lika i alla olika sorter. Han har förut varit rätt orolig i munnen, så hon trodde förut att det kan vara en slags övergångsperiod, då han nu helt plöstligt inte har något bett han kan bita fast i, utan då få kämpa enormt mycket för att kanske få fast en liten liten bit av det. Kan också säga att jag är väldigt lätt på handen.

Jag är väldigt noga med mina hästars munnar, och kollar de dagligen, för att upptäcka sår och annat dyl. Så det känns väldigt jobbigt att ha ett problem som man känner att man inte riktigt kan lösa, trots att man ansträngt sig.

Så när ska denna otur vända?!Axjon

Denna helt fantastiska hingst har vi turen att ha just i norrland. Han är helt underbar i psyket, och som ni ser en riktigt flott tävlingshäst.Skulle gärna tänka mig ha ett föl från honom i framtiden..Femgång

Det är så himla roligt att rida, längtar verkligen tills jag kan rida (kräva) honom mera, i lite fler hastigheter än just skritt. Men jag är väldigt motiverad att träna just nu, så hoppas att vi är redo för tävlingarna i maj. Men det återstår att se, och så klart en massa massa träning.

Är mycket som måste sitta på plats nu tills tävlingarna, ochjag måste lära mig rida femgångsprogram, läskigt men ändå spännande. Kommer bli intressant att se hur det kommer att gå för oss i femgång ! Eller vad tror ni?