Hv polo

Härlig tröja, som jag älskar. Från ett av mina favorit märken hv polo, kanske någon som snart droppar in i min garderod? Who knows !!
Dag 13

13. Min högsta drömJag har många drömma, som säkert de flesta har, right? Största drömmen vore så klart att någon gång rida fram en häst så bra att man skulle bli erbjuden att rida i svenska landslaget, det vore ju inte helt fel. Med det känna rätt så orealistiskt, har inte så mycket pengar att lägga på en häst. Tror inte att det är så många som har råd att lägga ut minst 300 000:- för en tävlingshäst. Nja, så mitt hopp är att hitta en lovande unghäst någon gång i framtiden och träna upp.

Min dröm just nu med Örn är att rida sm. Jag vet att han kapaciet för att kunna kvala till sm, det gäller bara förmig att lära mig att ta fram det allra bästa från honom, vilket inte alltid är så lätt, speciellt inte men en ÖRN! Men vi kämpar på, och någon gång hoppas jag att vårt slit ska ge resultat.

Drömmen med Gáski är att nu hålla honom frisk och skadefri i många många år till.Stalltäckes köp !

Har helt glömt bort att berätta, när vi var på häst och fritid, så köpte min super snälla mamma ett stall täcke åt Gáski. Jätte fint marinblått, med röda detaljer. Lagom tjockt, och känns super mysigt. Tänkte ta med det till stallet någon dag för att pröva hur storkelen och sånt är på honom. Men jag tror att de kommer sitta riktigt bra på honom, nu behöver min heffa inte frysa i vinter. Dessutom är täcket super snyggt! Bildbevis kommer, så håll ut..

Typiskt nog fanns det inga mer 115 cm stalltäcken inne, så jag passa på att beställa hem ett rambo newmarket täcke till Örn, då hon just skulle lägga en beställning. Ett rambo grimskaft slank också med i beställningen, längtar tills jag får hämta ut dem dock så dröjer det ca 2 veckor. Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge? ;) sen så skadar det ju inte att rambo har 3 års garanti på sina täcken, ME LIKE !!