Avklarad helg

Puuuuh... Nu andas jag äntligen ut efter en helgs stall jour, har mer eller mindre varit i stallet 24/7 känns det som. Men jag känner mig inte alls så trött och sliten som jag brukar vara efter en hel helg, men vi har haft kanon väder. Igår var det riktig sommarvärme hela 17 grader, sen har det varit sol och varmt hela helgen, som gjort allting så himla mycket lättare.

Har idag gjorde jag ridtur nummer två på Örn, premiären hade jag igår. SÅÅÅ roligt att rida honom igen, fast jag bara får skritta raktfram, i 20 minuter. Det här kommer nog bli super !!Tävling hos mittangsgull
Tävlar hos http://mittangsull.blogg.se/2012/april/bloggtavling.htmlSadel köp, snart

I maj kommer världens bästa sadel utprovare, Karin. Ska då prova ut ny sadel åt Örn, min fina underbara draupnir har ju blivit för vid. Tråkigt nog, annars är det verkligen en kanon sadel som jag älskar.

Har några sadlar jag ska pröva, mest bomsadlar. Men har fått upp ögonen för Tönn, en bomlös sadel för tölthestar. Mycket blandade meningar om man ska ha bomsadel eller bomlös.

Ska pröva den, kanske så blir det en sådan, kanske inte. Ser rätt så go ut, eller vad tycker ni?Är det någon av er som rider i bomlöst?