Bloppis

Crw inka
 
STL : 38
Helt nya , tagsen sitter kvar
 
Ny pris : 579 :-
 
NU: 299 :-
 
 Bloppis

Hv polo lurex
Allround full
Använt ca 2 gånger, ny skick
 
Silverglitter med marinblå passpopal
 
450 :-
 
 

 
 
Rambo gummi tyglar,
likvärdiga dyon gummityglar
Helt nya
Svart
 
200 :-
 
 
 
Dressyr full
Använt fåtal gånger, ny tvättat
 
300 :-
 
 
 

Köpare belatar ev frakt, vid intresselämna en kommentarVackra diamant

Nu ska här bara tänka positiva tankar, samla nya krafter, ta nya tag. För denna gång ska allting bli bra igen, tom bättre än de har varit.
 
Det kommer att ta tid, det kommer inte att vara lätt. Jag kommer säkert känna flera gånger motvind, förtvivlan, men jag vet att kämpar vi tillsammans så kommer det här sluta bra, känner bara på mig det. Det som är hindret och gör att allting kommer dröja lite extra är att han är så galet mjuk (extremt överrörlig). Vet att de flesta islandshästar är överrörliga, men Örn är ja, en gummiboll. Aldrig har jag varit med om en sådan mjukhäst. Så jag har i grund och botten en riktigt trevlighäst, med trevliga gångarter, och vilja. Örn drar som sagt på sig mycket lättare än andra hästar spänningar och annat dyl, och kräver oftare besök av massör och kiroparktor, men som min veterinär sa :
 
- har man en ferrari så kräver den extra omvårdnad.
 
Kan inte annat än att hålla med. Tyvärr är det så, men jag får glädja mig med att jag har en fantastisk häst, och när man blir mer liksidig kommer allt bli mycket lättare.
 
Jag må vara tjatig och skriva det här i nästan varje inlägg, men det bryr jag mig inte om. Det är något speciellt med den här hästen, hur löjligt den än må låta så tror jag att han är "the one", tror att det finns just en häst för alla. En som är lite som ens själsfrände, Örn är min. Han är mitt guld, jag älskar denna häst så ofattbart mycket, denna underbara individ har lärt mig så enormt mycket. Det är som att han förstår mig, utan ord. Denna häst kommer jag ha kvar i min ägo tills den dag han tar sina sista andetag, en sådan häst kommer aldrig igen.
 
 
Min vackra svarta diamant, min bästa häst !!