Dansa med hästar

Jag vann för någon månad sedan en privat lektion i nh, trodde aldrig att jag skulle vinna, vinner aldrig några sådanna tävlingar, men man ska aldrig säga aldrig, för vips så hade jag vunnit en. (Måste verkligen ta och boka den nu, så jag får lite ny inspiration)
 
Jag har tränat Örn själv lite i nh, tycker det är riktigt rolgit. Sen ett stort plus att det stärker bandet mellan häst och ryttare. Att utan tyglar, träns endast från marken få hästen att lita på en, och utföra olika konster, det är magiskt för mig. Senaste året har Örn och jag försökt träna lite mer nh, vi har lekt fram ett starkare band mellan oss. Och har fått höra att det är något magiskt mellan oss, att ingen sett något så strakt band mellan ryttare och häst. Det värmer i hjärtat, att andra kan se det jag känner. Min Örn är inte bara en häst, han är min hjärtevän. 
 
Gammal tävlings bild
 
 
Samsspelet från marken har hjäp mig enormt mycket vid all hantering, lastningen har jag kommit på ett knep som ofta funkar för oss. Första åren stod han på bakbena och kasta sig ut ur transporten, jag blev arg frusterard. Men nu har jag hittat knep, och kan lösa situationen, lyckan att han går praktiskt taget själv in i transporten, och att jag tom kan lasta honom helt själv, det känns i hjärtat. 
 
Ridningen vill jag eftersträva mjukhet, och små fina rörelser få min häst att dansa. Det går inte att genomföra en dans och föraren är styv och stel, jag kämpar i med och motvind. Motgångarna har varit många, otroligt krävande, praktiskt taget brytit ned mig, men nu tar vi ett steg i taget, för jag vet att vi kan. När tiden är kommen så kommer vi att blomma ut tillsammans du och jag min svarta diamant !! 

Nellie

Skulle du inte lägga upp bilder eller kanske en video på dig och örn? Typ från tävling eller så, skulle vara kul att se honom in action :)

Pernilla Larsson

Skulle vilja se fler ridbilder på dig och Örn! :) Han ser jätteflott ut! Gärna filmer också :)

Fanny

jätte fin blogg och HÄST! ni är verkligen superfina tillsammans!:)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo