Känsloladdat..

Världens vackraste !!
 
 
Örn var idag super pigg, ville inte riktigt ta mina hjälper, blev betydligt bättre under passets gång. Fick han dock inte fram till bettet så som jag fick honom sist, men idag har vi som sagt galopperat. Höger galopp var underbar, STORA steg. Men vänster !!!!!!!!!!!!!!!! Skjuter ut ytterbog, passtakt och styv går inte att böja..
 
 
Jag har sedan ridpasets slut försökt analysera det. Varför han gjorde så.. Fick precis samma känsla i vänster galoppen som innan operationen. Fan hellvetes jävla skit.. Ursäkta orden men precis så känns det. 
 
Vet inte hur jag ska gå vidare med detta. Måste fundera, och analysera mer. 

Jossan

Det kan inte bero på att han har typ en psykisk "spärr" då? Om det är det som har gjort mest ont innan så kanske han tror att det fortfarande kommer göra det nu? Bara teori från min sida men..
Hoppas det löser sig!

Malin

Jobbigt läge när det är så svårt att veta varför han reagerar som han gör... om han har ont, bara är stel eller om det är nått annat som är galet... :/

Sofie

Fan vad tråkigt! Hoppas det löser sig!!

Karin

Usch, känner igen detta så väl!!! Långtidsskadade hästar och bakslag efter bakslag... jag håller alla tummar och tår jag kan för att detta bara var en dum känsla och kanske en dålig dag och hoppas det känns bättre nästa ridpass!! Nu vet jag inte exakt vad din häst haft för skada, men om han varit från ridningen ett tag kan han ju avbelastat den sida han haft ont på och därför blivit lite snemusklad vilket ju säkert kan märkar tex på ett sånt här sätt. Och egentligen behöver komma igång och bygga mer muskler sakta men säkert. Isåfall kan ju equiterapeut vara en bra idé. Men jag vet inte om det kan passa in för hans skada... Lyckta till!

Linda

Om du drar i ryggraden typ bak vid länden emot dig, sänker han då bäckenet och länden så det typ blir rakt från manke till rumpa? Åt båda sidor. Drar du från vänster åt höger mot dig så påverkar det högersidan och tvärtom vänstersidan.

Jag ska ta och filma någon dag hur jag gör men kan de inte kunna sänka sitt bäcken så brukar det handla om låsningar...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo