Lita nytt Örn

Nu är Örn checkad av bästasta veterinären! Skönt må jag säga, nu fick jag klarhet varför han känns som han gör. Han är en rörlighäst, då menar jag rörlig. Därmed så har han mycket lättare att dra på sig spänningar och annat skit. Därav så känner han av det mycket mer, och Örn är ganska tydlig på att tala om det. 
 
Han är väldigt ojämnsidig, höger är mycket starkare och rörligare än vänster. Så det har vi att träna på, men det kommer att ta tid och kommer att bli jobbigt. Vi ska träna mycket skolor, böja, lydnad, och sedan hitta ett läge där han inte rusar iväg i pass galopp.
 
Det återstår en massa träning, men det är det värt. Känns skönt att få konstaterat att det är inga allvarliga saker, utan mest muskulära som jag trodd tidigare. Han har ju tappat all sin grund muskulatur, så träningvärken som kommer få vi ta med en klackspark.
 
Så här illa är vänstergaloppen, och jag sitter som en kratta I KNOW !!! 
 
 
 

Linda

Han tappar i kurvorna men det är ju helt klart en svaghetsgrej, tycker han för övrigt har en fin takt på galoppen, ser trevlig ut. Tror han kommer få till det där rätt snabbt, du ska se hur min passråtta har varit, fyfan :P

Linda

Har du ingen tydlig film på tölten? Det spelar ingen roll när den är filmad, vore kul att se, har för mig att du lagt ut film på tävling men an ser typ inget där :P

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo