Tillbaka igen !!?

Har inte haft någon motivation alls att skriva här på x antal dagar. Känns som att jag inte har haft något speciellt att skriva om, ska försöka bättra mig, försöka hitta motivation igen. Men att ha Örn "skadad" tar mycket på krafterna sändigt ha honom i tankarna, försöka komma på vad som är fel denna gång, snart orkar jag inte mer motgångar.
 
Sedan så är min kamera spårlöst försvunnen !!? Troligtvis stulen, yeeeey....
 
Igår red jag, det var underbart, var ett tag sedan jag red, speciellt på Gáski. Hans medryttare har nästan bara ridit honom sista veckorna, själv har jag haft fullt upp med Örn. Men igår passade jag på, jag gillar verkligen den hästen. 24 år still going strong, han var bara så kul att rida precis hela ridpasset, hela ridpasset flöt på utan några större missar. Den ökade tölten var lovley, för att sedan bara bromsa med vikten in till en trevlig arbetstölt. Traven är dock inte vårt starka kort, har aldrig varit, och kommer väl aldrig heller att vara, fick verkligen rida honom, för att få de ren, annars ville herrn gära gå upp i tölt, så jobbigt att trava, när man är en 24 årig tölt maskin.
 
Efter ridpasset fick min bästaste pensionär lite lyxbehandling, kyllera på bena, och hovfett. Sedan fick en nöjd pålle gå in i boxen igen.
 
Sedan fick lilla Örnen komma för att få sin vardagliga puts, även han fick hovfett på sig.. 
 
 :'(

Känslan när man känner något är riktigt galet, känslan när behandlingarna inte hjälper, känslan och hoppet vid alla igång sättningar..
 
 
 
 En dag

Meningen med denna film är att man ska njuta, av de vackra hästarna, stämningen och känslan. Själv fylls ögona av tårar, kan bara inte stoppa de. Längtar så galet mycket av att få tävla och träna. Men som det ser ut nu ärde långt borta. Gör så ont i hjärtat, att inte få göra det man brinner för. Denna låt har jag ridit för x antal gånger när jag tävlat. Låten väcker så mycket minnen. Livet är inte alltid rättvist. Men en vacker dag ska jag vara på tävlingsbanan igen, det lovar jag.