Remmont / achen

Vilket är snyggast

Remmontvs


achen
Nosgrimma

Ni som tycker nosgrimman är dyr, vad kan ni tänkas ge för den? Ny pris träns 1900 :- Ny pris nosgrimma : 1600 :-

Så vad tycker ni är rimligt pris? Går absolut inte under 1000 :- för den..

Så ligger det till :(

Jag tycket inte att det är något att hålla hemligt, så jag väljer att skriva ut det här i bloggen. Vill dock inte ha några negativa och nedtryckande kommentarer, för det orkar jag inte.

Min vackra svarta diamant beter sig ju konstigt i ridningen,  troligt (LÄS hoppas det) sitter de i mjukdelarna, och är kanske bara en sträckning, så han går på finadyne just nu. Då han nyss är behandlad och fick ok i kroppen, så tyckte veterinären att de är bäst att pröva finadyne, då de är smärtstillande och antinflamatoriskt. Så han har vilat onsdag-söndag.

Måndag ska min tränare testa rida honom, är han ok dvs inte reagerar när han kommer i läget som han förut blev arg och frustrerad i, ja då är allting frid och fröjd, och jag kan pusta ut, lovar att jag är världes lyckligaste om de inträffar.


Om inte så ska jag boka tid på ATG !! .....svälj...Spatt röntgen :'(

Jag är så galet nervös, tänker på det hela tiden. Nästan räknar timmar och minuter tills det blir måndag. Vill tänka possitivt, men det går bara inte. Vad gör jag om min älskade skull ha spatt??! Tävlingshäst, kvala sm, tävla, rida honom tävlings form & kontidion, ja allt de är ju bara att fet glömma ! Jag vill bara gömma mig under täcket, och bli väckt på måndag, med orden, HAN GICK SÅ JÄKLA BRA !! Men frågar är, kommer jag få höra de?