Date med klippmaskin

Tror min håriga raggsocka (Läs Örn) ska få en date med klippmaskinen i helgen, helrakning of course ;) kanske att jag hittar en häst under allt hår. Kanske att jag hittar min häst under allt hår..
 
Förstår ni du är det endast TVÅ dagar kvar, tills jag driver fram Örn i tölt alt trav. På mina papper står det trav (dock så hade veterinären i Finland nog glömt att jag har lite fler gångarter), men efter jag pratat med min hemma veterinär, och vi kom fram till att tölten nog borde vara mer skonsam för då är det ju ändå tre ben i marken. Än trav då det är två, alltså borde tölten vara mer skonsam.
 
 
(Fina Örn 2008, precis en sådan rakning ska vi göra i år, hela ben och låta huvudet vara normalt. )
 
 

Elinor

Preic sådär menade jag :) han blir nog jätte fin. Jag tycker det ser jätte konstigt ut när man rakar isisr som halvblod där man rakar hela benen och på hela eller halva huvudet. Islandshästar ska vara islandshästar liksom och inte små hopp ponny kopior :)

MalinS

Fast i tölt är det turvis ett turvis två ben i marken. Riiiktigt långsam tölt (skrölt)kan ha tre ben i marken, tre stegs stöttefas,(men rent tekniskt är det skritt).

Evelina Meyer

Fin han blev!:)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo