Vi är på g

Jag har haft bloggen vilande nu ett tag, när jag väl skrivit något har det mesta dels blivit tomma ord. Jag har inte haft riktigta blogg sugen, eller motivation att skriva något här. Många har hört av sig hur det går med Örn, osv. Och nu känner jag för att berätta hur det ligger till.
 
Har nu skrittat 2 veckor, känslan när jagsatt upp på honom var härlig, att få sitta bara där på min häst igen, känna glädjen, länge stod vi stilla, innan jag våga ta ett steg framåt, ett steg med många tankar, skulle han spänna sig och kännas så han gjorde sist jag satt på han rygg när han hade så ont, men stegen blev till minuter, minuter av glädje, min häst var mjuk, oerhört mjuk för att ha stått så pass länge.

 
Under dessa två veckor flyter att på som det ska, försöker träna mycket lösgörande övningar, lång och låg form. Det är bara så roligt att rida känner jag nu, längtar till att få rida nästa gång, även fast vi bara skrittar. Om ca två veckor till får jag börja lägga in tölt/trav ny nervositet, att något ska kännas fel. Nu känns det som att vi är på rätt spår igen, äntigen.
 
Har även börjat ge honom dynamic, vilket underbart foder! Det hjälper helt klart, det är då ett som är säkert. 

Adina

Carro, detta låter jättebra ju. Åh. Så himla kul. Håller tummarna att det fortsätter såhär!

Tove

Härligt att det går framåt, håller alla tummar att det fortsätter så! :)

Tessan

Åh vad glad jag blir för din skull!!! Hoppas de håller i sig nu.

Sara

Vad roligt att det går framåt! :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo