Shopping denna månad

Har glömt visa allt fint ja shoppat denna månad, så här kommer det. 
 
 
 
 
 
Galet nöjd med allt !Örn uppdate again

Förra helgen fick jag hjälp av världens bästa veterinär, för att avlägsna stygnen, gick smidigt och vi behövde inget lugnande. Efter fick en glad Örn äntligen gå ut i sin sjukhage, vilket var mycket uppskattat. 
 
Svullnaden har gått ned, och nästan allting rullar nu på åt rätt håll, precis som det ska göra. Vi går prommenader 2 x 20 min / dag , han är lugn och harmonisk, för att vara en Örn, han verkar så nöjd med allt. 
 
Magen verkar komma på rätt spår igen, tarmforan kom helt ur balans efter all medicninering, en tre dagras kur med diarsanyl verkar ah gjort susen. Men så klart kan inget vara helt bra, för igår kom bästa vererinären igen för att kika på Örn. Han har nämligen fått någon slags hudirritation eller vad det nu kan vara, bakom vf knä. Typiskt nog, och känsliga Örn tycker det är pest och pina, så hoppas vi kan få bukt på även detta problem.
 
25 oktiober har jag bokat hovslagare som ska komma och slå på skona igen, sedan får jag faktiskt börja skritta uppsuttet på honom igen. Om allt annat är ok dvs..
 


Idag fick jag tom känna bakom vf knä, vilket jag inte fått göra på några dagar, pga han ömmat. Så ser det som ett gott täcken.
 
 Örn uppdate

Varför kan dygnet inte ha fler timmar?! Jag hinner verkligen inte med allt som jag vill. Jobbar heltid, när jag väl är ledig så speneras tiden flitigt i stallet. Så bloggen är det som får ta mest stryk, har ofta inte tid eller ork att knåpa ihop något inlägg.
 
Allt har rullat på fint med Örn tills för 2 dagar sedan, då han börja halta vf !! Lindorna togs bort, senare så sväller bf upp väldigt mycket, vf knä svället och blir typ som en fotboll, panik i mitt huvud.. Tillslut får jag tag i veterinär och han börjar med smärtstilande igen. Igår när jag kom till stallet vart läget oförändrat, tempa honom ingen feber, men på kvällen kunde jag se en liten förbättring.
 
Idag har svullnaden i knä gått ned , men det är ännu svällt. Även senorna och kotorna bf. Han haltar inte mycket nu iaf, mest stelhet.