Klarheten kommer

ALLTSÅ !!!! Min lycka är total, efter kiropraktiska behandligen så har Örn gått från klarhet till klarhet. Det blev en enorm skillnad, trodde verkligen inte att en behandling kunde göra sådan effekt. Men nu vet jag, och kommer troligtvis kolla upp honom kanske i mars igen, för att se så allting är som det ska.
 
Min största lycka är att min häst fattar vänster galopp lungt, harmoniskt. Inte panikdrar som han gjorde innan. Alltså förstår ni lyckan ?! Trots att han inte orkar hålla galoppen riktigt, blandar in lite pass så tar han galoppen, lungt och fint, och saktar sedan ned på mitt komando, i trav igen. Jag är så lycklig så lycklig, jag tror verkligen vi är påväg tillbaka nu. Denna gång för att stanna. 
 
Så här ser han ut i hullet, helt ok för att vara så lite tränad. Bara lite mage som ska bort, och sedan en massa muskler !!
 
Jag börjar faktiskt tro att vi kan tävla till sommaren. Men tankarna snurrar om jag ska starta lätt klass eller öppen. 
 

rebecca

Fin häst!:)

Glöm inte att kika in på bloggen, kl.10,00 publiceras mitt och michaelas första inlägg :D Kommentera gärna hur du ser på saken!

Sanna - Islandshästblogg

Jag har några frågor om islandshästen och behöver all hjälp jag kan få, om du kollar in på senaste inlägget och svarar det skulle betyda jätte mycket! :)

Kram Sanna

Josefine

Hade börjat och värmt upp med någon lätt klass, för ni har varit borta ett bra tag från banan som jag förstår det? :) Men bara en tanke!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo