Yr vilar

Igår var jag ute i stallet och besökte Yr som vilar. Hon fick komma in en kort stund i stallet för att bli ompysslad och äta lite extra mat, hon är verkligen så himla söt i all sin päls. Tyvärr lyckas jag alltid åka när det är mörkt ute,  skulle vara kul med lite nya kort på henne. 

Nu är det bestämt att min tränare börjar med henne 19/1. Perfekt då har hon fått sin fyra veckorsvila. Och vi kan sen utifrån det träna utvecklas, och bara ha kul. Jag ser framemot vad 2015 erbjuder i hästväg.
Mina träns

Efter att provat både micklem, vanliga och PS tränsen, upplevt den positiva effekten från PS tränsen så åkte alla vanliga träns ut på annons och jag valde att investera i PS anatomiska träns. Något jag verklingen inte ångrar de minsta, nu måste jag bara köpa fler pannband :D
 
High function
 
 
 
Askja
 
 
 
 
High function
 
 
 
Och mitt fina pannband även de från PS
 
 Nya värderingar

Yr har vilat sedan 22/12, sedan är det tänkt att min tränare ska rida igång henne och ha henne på träning några veckor. Vi behöver hjälp att komma över en tröskel som jag fastnat på, då känns det väldit tryggt att överlämna Yr i trygga händer. Behöver jag ens nämna att jag är oerhört ridsugen !!
 
Det har börjat komma ut datum för kommande tävlingar, men vet ni, jag kan inte påstå att jag är så himla tävlingssugen nu i skrivande stund, det kanske kommer. Men just nu är jag sugen på att utvecklas med min häst, rida kurser, komma till aha upplevelser och uppleva underbara riduppleverser, jag kanske fått nya värderingar eller så har jag blivit allmänt knaig. När jag köpte Yr var jag fast besluten om att hitta en häst med SM kapacitet för senior, och nu med en sådan häst i bagaget, så vips känns SM inte lika viktigt längre. 
 
Det finns så mycket jag vill lära mig på Yr, jag vill lära mig att lägga den perfekta passen, kunna få fram hennes flotta tölt och höja hennes ridbarhet, ja det är mycket att träna på men ser fram emot resan med min svarta dam, och jag hoppas att ni är med och följer oss !!