Nya värderingar

Yr har vilat sedan 22/12, sedan är det tänkt att min tränare ska rida igång henne och ha henne på träning några veckor. Vi behöver hjälp att komma över en tröskel som jag fastnat på, då känns det väldit tryggt att överlämna Yr i trygga händer. Behöver jag ens nämna att jag är oerhört ridsugen !!
 
Det har börjat komma ut datum för kommande tävlingar, men vet ni, jag kan inte påstå att jag är så himla tävlingssugen nu i skrivande stund, det kanske kommer. Men just nu är jag sugen på att utvecklas med min häst, rida kurser, komma till aha upplevelser och uppleva underbara riduppleverser, jag kanske fått nya värderingar eller så har jag blivit allmänt knaig. När jag köpte Yr var jag fast besluten om att hitta en häst med SM kapacitet för senior, och nu med en sådan häst i bagaget, så vips känns SM inte lika viktigt längre. 
 
Det finns så mycket jag vill lära mig på Yr, jag vill lära mig att lägga den perfekta passen, kunna få fram hennes flotta tölt och höja hennes ridbarhet, ja det är mycket att träna på men ser fram emot resan med min svarta dam, och jag hoppas att ni är med och följer oss !!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo