Behöver ny hjälm

Som många redan vet det kommit nya regler för ridhjälmar, nya standarden är att VGI märkningen. Med andra ord är min favorit hjälm inte längre godkänd, typiskt nog för jag tycker den är SKITSNYGG !!
 
 
Så blir att säga hejdå till min trotjänare..
 
 
Var igår till AB nian för att prova ut en ny ridhjälm, har förälskat mig i charles owen sparkly hjälmarna, stilena men så himla fina med glittret, eller vad tycker ni?
 
 
 
Denna underbara hjälm finns att köpa hos Karin , dessvärre är mitt huvud rätt så litet, så charles owen hjälmarna passar mig inte, känner mig lite som supermario, just för att den ser så stor ut på mig, typiskt för den är så galet fin.
 
Men jag behlver ju en ny hjälm så ha spanat in Samshield och OneK hjälmarna så lutar nog att de blir någon av de två, ska ikväll få prova en samhield hjälm för att se hur de är storleksmässigt de positiva med den hjälmen är att man kan välja mellan rund och oval beroende vad man har för huvudform just för att få en som passar så bara som möjligt.
 
Vad har ni för hjälmar, kommer ni också behöva köpa nya pga uppdaterade reglerna ??!
 Mina träns

Jag har haft en hel drös med träns, sålt, köpt nya och sålt igen. Nu har jag endast två tycken, och ni hör ju själv att två träns till snart 3 hästar är på tok förlite, har spanat in hrimnir nya super snygga nackstycke men det får bli en senare kostnad.
 
Yrs träns är ett kombineratträns,nackstycke och sidostycken från ps och nosgrimman är från fagerdesign, på så sätt har jag kunnat bygga ihop ett trevligt träns för Yr, jag bara älskar den lackade nosgrimman, och Yr gillar ps breda nackstycke.
 
 
 
 
 
Freyrs träns kommer bli ett micklem deluxe, som har vit dekorsöm, förutsatt att det passar honom.
 
 
 
Vad har ni för träns till era hästar ?Bett tips

Jag har provat en hel drös av olika bett, Yr har svulster i munnen och har därför varit svår att hitta ett bett hon inte får blåmärken av. Efter ett besök hos Karin, så tipsade hon mig om detta bett. Och ja det är nog ett av de bättre bettet jag testat, ligger stabilt i munnen och ger bra stöd. Rekommenderar det verkligen till alla, nästan alla i mitt stall rider med det, och alla är lika nöjda.
 
Stubben golden wings heter bettet,  finns att köpa hos Karin