När vänder oturen...

Inte får man  gå utan problem, de är då ett som är säkert. Örn klappar mycket med tänderna, han är uppkollad i munnen av en mycket duktig och special utbildad veterinär, han har även ett special utpassat bett som passar hans mun.

Men ändå så lyckas han på insidan av läpparna att bita sig, inga stora sår men ändå så att han blir lite röd. Har mejlat min veterinär och ska höra vad hon tror att vi ska hitta på. Har testa utan nosgrimma, remmont, engelsk och achen, men han beter sig lika i alla olika sorter. Han har förut varit rätt orolig i munnen, så hon trodde förut att det kan vara en slags övergångsperiod, då han nu helt plöstligt inte har något bett han kan bita fast i, utan då få kämpa enormt mycket för att kanske få fast en liten liten bit av det. Kan också säga att jag är väldigt lätt på handen.

Jag är väldigt noga med mina hästars munnar, och kollar de dagligen, för att upptäcka sår och annat dyl. Så det känns väldigt jobbigt att ha ett problem som man känner att man inte riktigt kan lösa, trots att man ansträngt sig.

Så när ska denna otur vända?!