Micklem träns

Har sett detta lite smått underliga träns, undrat vad det haft för funktion, kan inte säga att det är speciellt vackert, eller något som tilltalar mig utseendemässigt. Men ändå har jag varit lite smått nyfiken på det, gillar ny tänk inom ridsporten, nya kollektioner och nya saker som designats fram. Allt detta tycker jag är väldigt spännande, jag gillar dessutom att köpa och pröva de nya sakera, utverdera de själv och kunna bilda mig en egen uppfattning om vad jag tycker.
 
Fick nu äntligen ett svar vad detta underliga träns heter, micklem träns. Googla sedan på namnet och fick upp en hel del träffar, nu när jag läst om det så, blir jag väldigt positiv till det. Låter som ett träns som skulle passa min Örn förträffligt bra. Han är enormt känslig, och klapprar ständigt med bettet.
 
 
Man kunde visst ställa in de på olika sätt för att även kunna rida endast bettlöst på det. Detta träns är absolut något som jag kommer att spara pengar till för att sedan kunna köpa. För hur många år har vi inte haft de engelska, achen och remmont nosgrimmorna ? Typ 100 år, säkert längre. 
 
Nu lite inspiration
 
 
Här hur det ska sitta
 

tanja deimo

Det ät st cob på det, mitt sto har väldigt litet huvud men det passar både till henne och till min systers vallack som är stort huvud. Otroligt bra storleksinställningar på det!

tanja deimo

vi har det tränset som inte har någon longeringsring på nosen, antar att det är tävlingstränset.
Jag vågar inte skriva något om tränset än, måste få prova det två gånger till. Ska rida med det och byta bett i morgon. Då kommer jag också skriva en sammanfattning om det, samt ska jag ringa till två kompisar som också ridit med tränset och fråga om deras uppfattning :)

Ida Klausner

Är också väldigt positivt intresserad av detta träns. Hade tänkt införskaffa det i samband med sadelköp/inridning ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo