Some news

Örns mage verkar bli bättre, nu är det bara en hög i boxen som är lite löst, inte som tidigare då nästan alla högar var mer eller mindre lösa. Är inne på min andra vecka med andapsin, ska avsluta den behandligen fredag den 9 september. Kommer dock fortsätta med foderjäst och lucern, i förebyggande syfte.
 


Båda mina hästar sätter päls för fulla muggar, Gáski kommer att åka på en helklippning idag, Örn kommer få behålla sin päls tills vi ser vad som händer och sker. Operationen är som sagt bokad den 18 september, inte så länge kvar med andra ord. Nervöst ! Imorgon kommer jag ringa och prata med veterinären som kommer utföra den, även föröska hinna med att riva en hage som jag nu mer inte använder. För att sedan kunna bygga en sjukhage åt Örnen. Han är himla vacker i sin svarta päls, han fick sig även ett bad här om dagen, och ja den känns som sammet, mysiga lilla häst !
 


Var igår och prövred en super mysig islänning, mycket trevlig och okomplicerad häst. Dock ingen flott Örn häst, fick mig verkligen att inse vilken häst Örn är, nog blir man allt hemma blind. Hur de blir med denna islänning får vi se, måste fundera lite till, och hitta en lösning, alltid kul med nya hästar.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo