För att lyckas måste du våga möta sanningen !!

Jag må vara galen, köpte på mig en problemhäst, som var tillriden. Orkar inte rabbla upp alla våra problem eller motgångar. Det jag inte visste då var att jag jag just köpt på mig en stor utmaning, det fanns inte på min världskarta att det skulle krävas så mycket tålamod, analyser, tårar, svett och ändå glädje mitt i allt.
 
Det finns inga dumma hästar vill jag först och främst säga. Dessa djur är så enormt kloka, det är vi som inte alltid klarar av att läsa dess signaler. En häst är som en öppen bok, visar klart och tydligt om något är fel. Människor kan bli rädda för dessa djur, som försöker tala om något. Det kan bli enormt fel, om man inte lär sig tyda dess signaler. 
 
När jag själv har haft/har en "problem häst" eller vill inte kalla det problem, utan oerhört klok häst. Så har jag försökt hitta berättelser om "The happy ending". Flertalet hästar som varit problem hästar, är just hästar som försökt berätta något. Smärta. Kan ha varit kollade av veterinär ua, men att kunna lokalisera vart smärtan sitter kan vara svårt. Jag menar inte att alla hästar är svåra pga att de har ont, men man måste våga möta sanningen, kanske testa ny veterinär och framför allt lita mest på sin magkänsla istället för alla andras tankar och åsikter. 
 
En häst gör inte heller något för att vara dum eller elak. De har inte sånna känslor, som vi människor har. Med den här något luddiga texten vill jag säga att en problemhäst, är aldrig lätt, kommer aldrig bli lätt, varje dag är en kamp. Men när du väl vunnit den har du mest troligt en vänn för livet, så till alla er som kämpar, fortsätt, tro på er själva. Kan jag lyckas, så kan ni !!
 
 

Alexandra

Fint skrivet! :')
Blir peppad! Ska göra allt för att få reda på vad som är ''felet'' med min kille..

Frida

Det är verkligen inte lätt med en sån häst, och som du säger när man lyckas får man en vän för livet. Men det krävs tid och tålamod :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo